RYGSMERTER OG ANDRE SMERTER HEALES MED EN ENKELT BEHANDLING I 99% TILFÆLDE – DU ER VELKOMMEN TIL AT PRØVE OG OPLEVE

Helienoa Criistiielsen

Info – Hvem er jeg – Services

Jeg er og har været Spirituel/Sensitiv/Clairvojant/Healer/Empath og Lysarbejder hele mit liv, og har ikke gået på eller taget uddannelser/kurser på nogen clairvoyance/healing skole eller lignede. Jeg begyndte at interessere mig for Astrologi og alt det Spirituelle allerede som 11 årig.  1988 begyndte min interesse for Numerologi, men først i året 2000 blev jeg virkelig opmærksom på Numerologi/tallets enorme indvirkning på os mennesker, alt levende og andet. 1995 begyndte jeg for alvor at studere Astrologi. Mit første møde med den Åndelige Verden/Ånder/Engle,  begyndte da jeg kun var 5-6 år gammel.

Jeg har talt flere gange med Danmarks bedste Clairvoyanter og Healere, Engle og de Opstegne Mestre og spurgt/interesseret mig for videregående uddannelse/kurser, forbedring af mine evner, måske nogle flere  teknikker, men svaret har altid været, at det behøver jeg ikke, og at jeg har alt det nødvendige jeg skal have i at HEALE/arbejde med mennesker/klienter.

Jeg arbejder på en meget fin Kristus Energi, og får stor hjælp oppefra til at hjælpe andre. Jeg er født med alle de fine evner, og har altid været i besiddelse af dem.

Mine fine healing evner kan hjælpe dig på mange forskellige måder, både fysisk og psykisk. I mange tilfælde i min healing arbejde med mine klienter, kunder i butikken og inklusive mig selv/min krop, min familie og venner lykkedes det mig/os-mine guider at fjerne fysiske smerter på mindre end et minut.

Jeg har hjulpet nu i mange år, rigtig mange mennesker igennem mit arbejde som Spirituel Vejleder/Healer/Coach/Spirituel Astrolog/Clairvoyant.

Jeg er et positiv, åben, venlig, kærligt, omsorgsfuldt og tolerant menneske, og gør mit bedste for at behandle andre og mig selv ordentlig. Jeg er i god kontakt med min krop, som er vores sjæls bolig, og som kan fortælle os alt hvad der sker i og omkring os.

Jeg er i god kontakt med min intuition, og fornemmer ændringer længe før de fandt sted.

Jeg  har hjertet på rette sted, og er på den rette vej – Min sjæls mission er, at løfte og heale andre/dig på mange forskellige måder. Men inden jeg nåede så lang, var jeg nødt til at heale mig selv først, og det gælder for enhver Healer, at heale sig selv først/være i balance inden man begynder at hjælpe andre.

Jeg elsker mit arbejde med den Åndelige Verden, Astrologi, Healing, Coaching og alt andet som hører med, at kunne gøre en forskel/hjælpe, at glæde, motivere og berige verden og dig der besøger denne side, at hjælpe mine klienter, ser klienter/verden lyse op, blive glade, raske og lykkelige, og finde sig selv igen, som den smukke guddommelige sjæl vi alle er.

Der er en mening og et formål med alt. Jeg nyder min Spirituelle Rejse og alt det nye jeg oplever og laver.

Jeg tro på karma – og ved derfor at det vi sender ud får vi tilbage. Det er derfor vigtigt at være positiv, og gør sit bedste både når man taler, tænker, føler og gør ting.

Positiv tænkning og et liv i overensstemmelse med Universets Love vil sikre, at vores liv bliver godt. Hele målet med vores liv/udviklingen, er at vi bliver kærlige, forstående og vise. At lære at elske sig selv og andre.

Det er ret vigtigt at leve i nuet i kontakt med det guddommelige – KUN NUET eksisterer – Kun i nuet arbejder og lever det Spirituelle igennem os.

Som Healer, Spirituel Vejleder/Coach, arbejder jeg med mange forskellige emner, så som:

Din personlige og spirituelle udvikling, f. eks lære at respektere/elske dig selv.

-Kærlighed – Familie – Helbred – Økonomi

– Hvad vil du gerne forbedre/heale hos dig selv

-Hvilket liv vil du gerne leve

-Andre Spørgsmål

-Hver Session og selve oplevelse af Session er meget personligt, individuelt og unik – Der findes ingen sammenligninger – FORDI DU ER UNIK! – Der findes kun en af dig her på hele Planet Jorden og i alle Universer.

– Spirituel vejledning kan give dig svar på dine spørgsmål, så du bliver guidet på rette vej, i forhold til dine mål, ønsker og drømme.

  • Tidsbestilling til en Session i Haderslev:
  • En personlig Session foregår i min butik, formiddag mellem kl. 9-10 eller aften, mellem kl. 18-19
  • Kontakt:
  • Er du interesseret i en personlig og spirituel udvikling eller kun HEALING, så læg vejen forbi min butik, ring eller skriv til mig.
  • Mobil: 23301059
  • Adresse: Klosteret 1, 6100 Haderslev
  • Jeg glæder mig til at høre fra dig, og hjælpe dig. 🙂
  • Lys & Kærlighed
  • Kærlig hilsen Helienoa Criistiielsen
  • Positive Tilbagemeldinger fra glade Kunder – læs nederste

Hejsa

Jeg var ved dig i mandags og fik healing.

Jeg vil sige 1000 Tak det har virkelig gjort

en stor forskel, er stort set smertefri nu.

De bedste hilsner

Pernille